Sales Training


Wij inspireren verkoopteams om beter te presteren

Wij bieden sales trainingen aan waar uw werknemers zich bevinden, met aantrekkelijke vormen en de meest relevante inhoud. Of het nu standaard of op maat gemaakt is, door de deelnemer gestuurd of geleid door onze ervaren trainers – wij creëren geavanceerde innovatieve leeroplossingen, specifiek afgestemd op uw behoeften.

Geïntegreerde leerervaring

Met onze geïntegreerde leerervaring krijgt u een kosten- en tijdsefficiënte manier van leren. Het integreert gemakkelijk in uw bestaande tools om de ervaring van de eindgebruiker te vereenvoudigen.

Sales Coaching

Met onze gecertificeerde coaches krijgt u steun en begeleiding over hoe om te gaan met specifieke situaties. Tevens tools en tips die gemakkelijk kunnen worden toegepast in de dagelijkse praktijk, en bewustzijn van individuele sterke punten en ontwikkelingsgebied.


GROW YOUR PEOPLE

GROW YOUR BUSINESS

Een goede sales training geeft u een voorsprong om competitief te blijven in een steeds complexere en snellere markt. Blijf voorop met de sales trainingen van Mercuri International.

Ons aanbod omvat een rijke bibliotheek van exclusieve en gevarieerde leerinhoud, nuttig voor het verstrekken van een gemeenschappelijk niveau van kennis en vaardigheden tijdens de hele leerervaring. Korte en efficiënte sessies, video's en downloadbare materialen zijn gebruiksklaar, snel en eenvoudig toe te passen voor elke groep deelnemers.

Door uw behoeften te evalueren creëren wij het perfecte opleidingsprogramma om uw uitdagingen aan te pakken, zowel op individueel als op organisatorisch en bedrijfsniveau. Oplossingen kunnen speciaal voor u worden ontwikkeld om aan te sluiten bij de unieke realiteit van uw medewerkers. Onze leeroplossingen zijn ontworpen volgens de beproefde en betrouwbare methodes voor volwassenen educatie en kunnen van nul af aan worden ontwikkeld in verschillende formaten en settings om aan specifieke behoeften te beantwoorden.

Learner-led digitale training oplossingen maken actief leren in de flow van het werk mogelijk: altijd, overal en op meerdere apparaten. We integreren sociale interactie en communicatieactiviteiten om een digitale leergemeenschap op te bouwen. De vooruitgang van de deelnemer kan in realtime worden gevolgd met op maat gemaakte dashboards.

Met onze eersteklas sales trainers vergroot u het bewustzijn en verbetert u de ontwikkeling van sales vaardigheden. Of ze nu face-to-face of in een virtuele omgeving worden gegeven, onze door instructeurs geleide trainingen garanderen het hoogste niveau van betrokkenheid met een aanpak waarin de leerling centraal staat en die gericht is op implementatie.

We komen graag met u in contact!

Wat de uitdaging ook is, Mercuri International heeft een oplossing voor u. Blijf op voorsprong met Mercuri's verkooptrainingen.

CONTACT