Hier tref je meer informatie over onze Personal trainingen voor verkopers.

Personal Training

Onze Personal trainingstrajecten zijn een combinatie van 1 op 1 training, coaching en digitaal leren. Je kunt leren wanneer en waar het jou uitkomt, met mobiel, laptop en met persoonlijke aandacht van onze salestrainers. Bij de Mercuri Personal trainingstrajecten maken we gebruik van doelgerichte micro- en macro learning modules, online kennismeting, action tips en face to face workshops met een salestrainer.

Voordelen:

 • Kostenefficiënt – Geen reis- of hotelkosten.
 • Flexibel – wanneer en waar je wilt (Nederland en België).
 • Gelijk starten – op elk moment instromen.
 • Bespaar tijd – Verhoog de prestaties met klanten en vermijdt tijdverlies ten opzichte van traditionele classroom training.
 • Meetbare return on investment.
 • Personal trainer tot je beschikking.
 • Uitgebreid – Kies uit onze enorme bibliotheek met meertalige inhoud.

Hoe gaat dat in zijn werk:

 1. Teams meeting tussen deelnemer en Mercuri Trainer.
  • Afstemmen leerdoelstellingen.
  • Bepalen leerpad online modules & personal training momenten.
 2. Online Micro & Macro Learning.
 3. Virtuele of face to face coaching 2 uur + Individueel Actieplan.
 4. Online Micro & Macro learning.
 5. Virtuele of face to face coaching 2 uur + Individueel Actieplan.
 6. On line Micro & Macro learning.
 7. Debriefing & evaluatie via Teams meeting.

*Bij face to face combineren we de coachingsessies met één sessie van een halve dag.

Investering €2080,- per persoon exclusief BTW

Je kunt je aanmelden voor een leertraject passend bij jouw verkoopfunctie en uitdagingen:

Essentiële verkoopvaardigheden

Meer rendement door betere verkoop basisvaardigheden tijdens klant- en prospectie bezoeken. Hoe kun je het beste resultaat halen deze verkoopgesprekken? Ontdek alle stappen van het verkoopproces en krijg nuttige tips over hoe je relevante verkooptechnieken kunt toepassen in dit leertraject.

Deze training gebruiken veel klanten tijdens het onboarding traject voor nieuwe medewerkers. We helpen deze verkopers om snel productief te worden met een aanpak die past bij de digitale tijd waarin we leven.

Sales leiderschap

Wil je als sales manager meer handvatten om je team te inspireren, motiveren en te ontwikkelen? Effectief leiding geven aan een team betekent mensen gefocust en gemotiveerd houden – wat een positieve invloed heeft op hun productiviteit. Maar hoe bereiken we dit? In dit traject ontdekken deelnemers hoe ze hun team effectief kunnen leiden en coachen, zowel face to face als op afstand.

Value Based Selling

Klanten verwachten nu meer dan alleen een goed product – ze verwachten oplossingen voor hun zakelijke uitdagingen. De Value Based Selling technieken kunnen je helpen concurrerend en relevant te blijven in een veeleisende markt.

Van het verkopen van producten naar het verkopen van oplossingen. Met deze training kunnen we individuele verkopers op maat hiermee helpen.

Meer Salestrainingen

Ontdek alle opleidingsonderwerpen. Of je geïnteresseerd bent in slechts één onderwerp, of in een combinatie van verschillende, wij stemmen het af op jouw behoeften om ervoor te zorgen dat we je kunnen laten groeien in het verkoopvak.