Digital Learning Center

Boeiende leerervaring

Eén van de grootste uitdagingen waar ontwikkelaars van talent vandaag de dag mee te maken hebben, is hoe ze deelnemers kunnen enthousiasmeren. Om daarin te slagen, wil je dat mensen van de gedachte “ik moet leren” naar “ik wil leren” gaan. Betrokkenheid is een belangrijk ingrediënt, maar als we het over volwassen deelnemers hebben, moeten ze het gevoel hebben dat de inhoud relevant is voor hun werk. Bovendien verwachten ze dat leren overal, altijd en op meerdere apparaten gemakkelijk toegankelijk is.

Van inspiratie tot evaluatie

Om mensen te helpen succesvol te zijn en motivatie uit de leerervaring te krijgen, zijn onze leeroplossingen ontworpen om betrokkenheid, effectiviteit en retentie te bevorderen.

Onze digitale leeroplossingen, van een enkele online module tot een zes maanden durend traject, bevatten een uitgebalanceerde en afwisselende combinatie van onderdelen om:

 • Deelnemers te inspireren
 • Hen in staat te stellen hun sales vaardigheden te verbeteren
 • Het leerrendement te verbeteren
 • De uitvoering in de praktijk te ondersteunen
 • Het competentieniveau en resultaat te meten

Het voordeel van onze oplossing

De Digital Learning Center van Mercuri International biedt drie belangrijke elementen:

 • EFFECTIVE PEDAGOGY: Wij hebben 60 jaar ervaring met het trainen van mensen. Onze focus heeft altijd gelegen op “het opbouwen van vaardigheden” en “het in de praktijk brengen”. Dit heeft ook geleid tot inzicht in hoe we met sales professionals van alle leeftijden kunnen samenwerken om hen te helpen de gewenste verandering te bereiken. Deze kennis passen we toe in onze nieuwe leeroplossingen.
 • ENGAGING SOLUTIONS: Wij weten hoe we oplossingen moeten bouwen die zowel op het gebied van leervormen als op het gebied van geavanceerde technologie een inspirerende en resultaatgerichte oplossing bieden.
 • SALES EXCELLENCE: Wij weten hoe verkopers denken, we kennen hun uitdagingen en wat hen motiveert. Dit helpt ons om relevante inhoud en realistische scenario’s te creëren in het leerpad.

Geïntegreerde oplossing voor digitaal leren

 • Modern en aantrekkelijk, hoogwaardig LMS (Learning Management System) platform om betrokkenheid bij het project te creëren en inhoud te delen met de deelnemers. Bedrijven die geen eigen LMS hebben, kunnen dit platform gebruiken om een effectieve en aantrekkelijke digitale leerervaring te creëren. Bedrijven die hun eigen LMS hebben, kunnen dit integreren met die van ons om de digitale leerervaring te verbeteren, ook als het huidige platform geen gamification en sociale activiteiten aanbiedt.
 • Mercuri International heeft een eigen team met specialisten dat op maat gemaakte e-learning oplossingen ontwikkelt. Dat is nuttig om klantspecifieke inhoud en praktische kennis van de unieke realiteit van de deelnemers aan te bieden. Online modules kunnen vanaf het nulpunt worden ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen of we kunnen verschillende niveaus van maatwerk toevoegen aan Mercuri’s ‘off-the-shelf’ inhoud.
 • Het nieuwe ‘off-the-shelf’ aanbod van content kan op een gemeenschappelijk niveau kennis en vaardigheden aan alle deelnemers bieden. De content is klaar voor gebruik en de ideale oplossing voor kleine groepen deelnemers zoals je bijvoorbeeld vaak ziet bij onboarding programma’s.

E-mail: mercuri@mercuri.nl

Tel: +31 88 63728 74 

Links

Stay ahead of the curve

Stay ahead of the curve

Sales training

Lees meer

Onze klanten

Lees meer

Meer informatie over blended learning

Sales training built around you