Maak uw bedrijf toekomstbestendig

De manier waarop we werken is veranderd – dus de manier waarop we trainen moet zich aanpassen. Mercuri International’s Digital Learning Center biedt modulaire, flexibele, op maat gemaakte trainingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van het bedrijf van vandaag – en anticiperen op de uitdagingen van morgen.

Mercuri International Digital Learning Center denkt opnieuw na over de manier waarop we leren.1. Op maat gemaakt voor jou

Vind je het moeilijk om tijd te vrijmaken voor een training? DLC biedt relevante, hapklare trainingsmodules die niet alleen gemakkelijk in uw werkdag passen, maar ook daadwerkelijk een effectievere manier van leren bieden. Hybride leren past zich aan uw behoeften aan, door middel van e-learning, klassikale sessies (face to face en virtueel) en coaching.2. Effectieve oplossingen

Een goede training houdt de deelnemer bezig en moedigt hem of haar aan om verder te willen gaan. Peer-to-peer activiteiten, boeiende, pragmatische verhalen en meeslepende, relevante scenario’s maken het leren leuk, veranderen het gedrag en brengen nieuwe vaardigheden met zich mee. Gepersonaliseerde coaching en begeleiding helpen bij het identificeren van zwakke punten en het aanscherpen van nieuwe vaardigheden.3. Training zonder grenzen

Het is niet altijd mogelijk – of noodzakelijk – om de training persoonlijk bij te wonen. Reisbeperkingen, duurzaamheidsinitiatieven of gewoon tijdgebrek. Je hebt een training nodig die naar je toe komt en tegelijkertijd dezelfde kwaliteitsstandaarden biedt, op elk digitaal apparaat, in elk formaat.


4. Wereldwijd bereik – lokale expertise

Het bedrijfsleven is internationaal – is je training dat ook? Met klanten en collega’s (en resellers) die steeds meer verspreid zijn over een grotere afstand, is het moeilijk om de vaardigheden op peil te houden. DLC biedt geavanceerde training – waar je ook bent – plus een interne vertaalservice om duidelijk te communiceren met alle belanghebbenden.

Mercuri always brings the guaranteed B2B sales credibility and challenge ABB requires to help raise our solution and Value Based Selling skills to world-class, be it in Bangalore or Beijing, Coventry or Cairo.

Allan Mitchell, Global Head ABB/EL Academy


5. Op maat gemaakt. Relevant. Waardevol.

Is jouw training relevant in de echte praktijk? Je hebt een training nodig die je bedrijf begrijpt en die op maat gemaakte, relevante scenario’s biedt – die de vaardigheden en ervaring bieden die een echte waarde aan je salesteams geven. Producttraining, onboarding, verkoopvaardigheden – allemaal op maat gemaakt voor jouw specifieke eisen.


6. Eén partner, vele oplossingen

Naarmate je bedrijf groeit, veranderen je behoeften. Mercuri International is jouw enige aanspreekpunt voor al jouw trainingsbehoeften, op maat gemaakt of kant-en-klaar, klassikaal of virtueel. Mercuri heeft de schaalgrootte om te voldoen aan alle trainingsbehoeften van bedrijven, van welke omvang dan ook, over de hele wereld.


7. Training die zich snel aanpast

De enige constante in de hedendaagse zakenwereld is verandering. Je hebt een training nodig die gelijke tred houdt met de markt, die op tijd wordt geleverd voor de inhoudelijke behoeften – bijvoorbeeld een nieuwe productlancering – en die de steeds kortere houdbaarheid van relevante vaardigheden erkent. Eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen, met een combinatie van off-the-shelf en maatwerk.

Wie wij zijn

Een goede training geeft je de voorsprong om concurrerend te blijven in een steeds complexere en snellere markt.

Bij DLC hebben we een internationaal team van vakspecialisten, allen met specifieke rollen en competenties. Ongeacht wat je nodig hebt – grafisch, instructief, ontwikkeling, of kwaliteitscontrole – Mercuri heeft de juiste expert bij de hand om je training te begeleiden.

Neem vandaag nog contact met ons op – we laten u graag zien hoe DLC kan helpen je bedrijf te transformeren.

E-mail: mercuri@mercuri.nl

Tel: +31 88 63728 74 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Links

  Stay ahead of the curve

  Stay ahead of the curve

  Sales training

  Lees meer

  Onze klanten

  Lees meer

  Meer informatie over blended learning

  Sales training built around you