Stay ahead of
the curve

Technologie verandert de wereld van verkoop. Om concurrentie voor te blijven, moeten bedrijven hun verkoopteams voorbereiden met trainingen die sneller dan ooit reageren op dit steeds veranderende landschap.

Lees verder

Mercuri DLC
Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst

De uitdagingen van morgen omzetten in kansen vraagt om een nieuwe manier van denken. Mercuri DLC is een intelligente manier om uw bedrijf een voorsprong te laten behouden op de trend. Bekijk de onderstaande opties om meer te weten te komen over hoe uw teams Sales Excellence kunnen bereiken.

Gratis e-book

Technologie verandert de manier waarop we kopen fundamenteel - in een ongekend tempo. In ons e-book kijken we naar wat er nodig is om de verkoop bij te sturen en kijken we niet alleen naar de uitdagingen, maar ook naar de kansen die deze nieuwe wereld te bieden heeft.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wat is DLC?

Mercuri International Digital Learning Center is een volledig geïntegreerde digitale leerervaring, met een uitgebreide, kant-en-klare contentbibliotheek en aantrekkelijke, op maat gemaakte content.

MOTIVEREND OM TE LEREN

Storytelling
Uitdagingen & Gamification
Emotionele binding

RELEVANT

Specifieke Rollen & Vaardigheden
Realistische situaties & uitdagingen
Implementatie Tips

FLEXIBEL

Mobiel Vriendelijk, Flexibel & Efficiënt
Kort, doeltreffend & gedreven door de leerling
Gebaseerd op het onderwerp

INNOVATIEF

Innovatieve & meeslepende ervaring
Origineel grafisch ontwerp
Verbeelding, niet nabootsing

Hoe kan Mercuri Digital Learning
u helpen?

Traditionele trainingsoplossingen reageren traag op veranderingen in de verkoopcultuur. De DLC van Mercuri International is modulair en flexibel en kan zich snel aanpassen aan nieuwe uitdagingen en trends.

De aantrekkelijke, modulaire inhoud is in standaard versie beschikbaar of afgestemd op maat van de specifieke behoeften van uw verkoopteam, zodat elke oplossing perfect past bij uw bedrijf.

BLOG

Kunstmatige versus Emotionele Intelligentie? Hoe kunt u relevant blijven in het machinetijdperk....

Lees meer

INFOGRAPHIC

Aan de hand van de cijfers - een blik op het veranderende perspectief van de manier waarop wij kopen en verkopen...

Lees meer

TRENDS

Wilt u de concurrentie voor blijven? Kijk dan eens naar de huidige trainingstrends....

Lees meer
Wie wij zijn

Wie zijn we & welke waarde bieden we

De verkoopexperts die sales excellence mogelijk maken door middel van mensen- en procesontwikkeling. Wij bieden oplossingen op maat om de verkoopresultaten te verhogen en sales excellence voor onze klanten te bereiken.

Lees verder

VERGEET NIET UW GRATIS E-BOOK

Technologie. Vriend of vijand? Uitdaging of kans? We onderzoeken hoe digitale innovatie het personeel van de toekomst kan bevrijden of elimineren - en wat de verkoopwereld moet begrijpen om concurrerend te blijven....

Download het e-book
Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Mercuri DLC? Wij zouden graag met u willen praten. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe Mercuri u kan helpen bij het transformeren van uw verkooptraining.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.