Internationale sales training

Bij Mercuri International hebben we veel ervaring en een bewezen track record met internationale verkooptraining. Het genereren van internationale groei vergt meer dan alleen maar goede bedoelingen. Mercuri international helpt op internationaal en lokaal niveau uw sales teams in de juiste richting.

Internationale sales impact

Wij zorgen ervoor dat u de juiste hulpmiddelen krijgt om uw internationale verkoopstrategie gelijktijdig, in meerdere talen en internationaal in te voeren – om maximaal te profiteren van samenwerking en schaalvoordelen.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen (en kansen) die gepaard gaan met het ontwikkelen van een internationale verkoopcultuur, terwijl we ook rekening houden met de specifieke vereisten van verschillende landen over de hele wereld. Ons uiteindelijke doel is waarde te creëren voor onze klanten door het hoogste niveau van dienstverlening en ondersteuning te bieden door het verkooppotentieel van uw internationale organisatie te optimaliseren.

Doeltreffende, geharmoniseerde internationale projecten zijn niet alleen een opeenvolging van gestandaardiseerde trainingen in verschillende talen. Er moet rekening worden gehouden met de specifieke verkoopsituatie/strategie en mogelijke verschillende lokale prestatieniveaus. Het verkrijgen van lokale steun en betrokkenheid is van cruciaal belang voor succes. Om dit te bereiken, moeten de dochterondernemingen stap voor stap bij het project worden betrokken. Ten slotte zullen gestructureerd projectbeheer en communicatie van vitaal belang zijn om de inzet van de geharmoniseerde aanpak, implementatie en resultaten te waarborgen.

Gestructureerd projectmanagement

Wij zorgen voor de succesvolle inzet, uitvoering en resultaten van een afgestemde aanpak door gestructureerd projectbeheer en effectieve communicatie.

Verhoog de efficiëntie van het verkoopteam

Door gebruik te maken van resultaatmetingen met lokaal geaccepteerde Key Performance Indicators zorgen wij voor duurzame verandering in uw hele organisatie.

De klantenloyaliteit verhogen

Met de nodige vaardigheden en kennis kunnen internationale teams effectief contact leggen met klanten, inspelen op hun behoeften en langetermijnrelaties opbouwen.

Wij zorgen voor internationale Sales Excellence

Met meer dan 50 jaar ervaring in internationale projecten werkt ons wereldwijde netwerk van internationale projectmanagers samen om het succes van onze klanten te garanderen. Daarnaast bieden wij geavanceerde oplossingen voor verkoopontwikkeling, in meer dan 20 talen, digitaal en klassikaal, zowel op maat als gestandaardiseerd, evenals het ontwerp van internationale concepten om samenwerking tot stand te brengen.

Wat is belangrijk bij het opstarten van internationale sales training?

 • Implementeer uw strategie tegelijkertijd, in meerdere talen en internationaal
 • Een internationale verkoopcultuur ontwikkelen, maar toch de individuele behoeften van verschillende landen over de hele wereld in stand houden
 • Optimaliseer de verkoopkracht van uw internationale verkooporganisatie
 • Een globale/internationale verkoopcurriculum ontwikkelen
 • Stimuleren van internationale initiatieven en verkooptransformatie
 • Wereldwijd een gemeenschappelijke verkoopfilosofie en -cultuur tot stand brengen
 • Zorgen voor consistente informatie uitwisseling op alle markten
 • Het delen van de beste werkmethoden tussen landen
 • Internationale klantstrategieën en -processen op elkaar afstemmen
 • Maximaal profiteren van synergieën en schaalvoordelen
 • Waarde creëren voor uw klanten

SUCCESS STORIES