Sales training Mercuri International

Interesse?

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe Mercuri u kan helpen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Wie wij zijn

  Wie zijn we & welke waarde bieden we

  De verkoopexperts die sales excellence mogelijk maken door middel van mensen- en procesontwikkeling. Wij bieden oplossingen op maat om de verkoopresultaten te verhogen en sales excellence voor onze klanten te bereiken.

  De vernieuwde manier van salesontwikkeling
  Wilt u direct beginnen wanneer het u uitkomt?

  Mercuri Business School for Sales

  De Mercuri Business School for Sales is een combinatie van personal training en digitaal leren. U kunt leren wanneer en waar het u uitkomt, met mobiel, laptop en met persoonlijke aandacht van onze sales trainers.

  Lees hier meer over de mogelijkheden

  Incompany - op maat traject

  Traditionele trainingsoplossingen reageren traag op veranderingen in de verkoopcultuur. De hybride aanpak van Mercuri International is modulair en flexibel, en kan zich snel aanpassen aan nieuwe uitdagingen en trends. De aantrekkelijke, modulaire inhoud is in een standaard versie beschikbaar of afgestemd op maat van de specifieke behoeften van uw verkoopteam, zodat elke oplossing perfect past bij uw bedrijf.

  Hier treft u een aantal klanten die u voor zijn gegaan
  Interesse gewekt?

  Wilt u meer weten over Mercuri International? Wij zouden graag met u willen praten. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe Mercuri u kan helpen bij het transformeren van uw verkooptraining.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.