Ons aanbod

OP MAAT SALES TRAINING

Welke potentieel ziet er in je team, markt of organisatie? Haal maximaal rendement uit mensen en sales activiteiten door training & coaching.

Wij ontwerpen en leveren oplossingen op maat, nationaal en wereldwijd, met honderden consultants die allemaal een sterke achtergrond hebben in sales.
Wij komen graag bij je op bezoek! Neem direct contact op en ontdek hoe wij jullie Sales Team verder kunnen helpen!

E-mail: mercuri@mercuri.nl

Tel: +31 88 63728 74 

Mercuri Business School for Sales

De Mercuri Business School for Sales is een combinatie van personal training en digital leren. Je kunt leren wanneer en waar het jou uitkomt, met mobiel, laptop en met persoonlijke aandacht van onze sales trainers. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Incompany traject

Deze trainingen kunnen we ook op maat voor jullie eigen sales team verzorgen en hierbij zijn veel mogelijkheden. Graag hebben we persoonlijk contact om de mogelijkheden met je te verkennen. Hier tref je een aantal klanten die jullie voor zijn gegaan.

Wie wij zijn

Sales performance experts die sales excellence mogelijk maken door organisaties te transformeren en mensen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat wij geloven

Uw verkoopresultaten zijn het directe resultaat van de prestaties van uw verkopers. Door het sales team op één lijn te brengen rond dezelfde doelen, zorgen we ervoor dat uw boodschap en visie overkomen, zodat de strategie wordt uitgevoerd.


Wij trainen uw verkoopteams door middel van onze geïntegreerde leeroplossingen, die de tools en processen bieden om elke uitdaging aan te gaan. We zijn doorlopend bezig met innovatie en het delen van onze expertise.

De manier hoe we verkopen is veranderd

Het kooptraject is veranderd, de eisen van de klant en de ervaring van alle contactmomenten vraagt van verkooporganisaties om te veranderen en zich aan te passen aan de nieuwe manier van werken.

Dat geeft uitdagingen

Er zijn nu meer manieren dan ooit om te kopen. Digitalisering heeft nieuwe verkoopkanalen geopend. Terwijl de globalisering de grensoverschrijdende verkoop heeft gestimuleerd. De ‘one size fits all’-benadering in verkoop is nu achterhaald.

Maar ook kansen

Om te excelleren, moeten verkopers de nieuwe realiteit omarmen. Om te slagen, moeten ze een charismatische, technisch onderlegde, oplossingsgerichte sales kampioen zijn.

Overzicht van ons aanbod

Sales training

Lees meer

Management Training

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

Over ons

Lees meer

Waarom internationale sales ontwikkeling?

Lees meer