Mercuri International opgenomen in de Top 20 Online Sales Training Bedrijven 2020 van Selling Power Magazine.

Stockholm, 16 september – Selling Power heeft zojuist haar allereerste lijst van bedrijven gepubliceerd die salesmanagers helpen om door een steeds virtuelere wereld te navigeren via online verkooptrainingen, en Mercuri International is blij om aan te kondigen dat het is opgenomen. De Top 20 Online Sales Training Bedrijven 2020 lijst verschijnt in het september/oktober 2020 nummer van Selling Power magazine, dat digitaal wordt gepubliceerd.

Deze editie van de Top 20-lijst richt zich voor het eerst specifiek op de toporganisaties die online verkooptrainingen verzorgen. De lijst helpt B2B-verkoopleiders bij het selecteren van de juiste verkooptrainingspartner om verkopers te effectief te helpen met uitdagingen zoals aansluiten op de manier hoe B2B-klanten in deze tijd willen kopen, om grotere deals binnen te halen, om veelvoorkomende verkoopvalkuilen te vermijden en om consistent doelstellingen te bereiken.

De oprichter van Selling Power, Gerhard Gschwandtner, zegt dat een online gerichte lijst bijzonder relevant is omdat COVID-19 de verschuiving naar virtuele business voor B2B-verkoopleiders en -teams heeft gekatalyseerd.

“Recent research from McKinsey & Company shows 90% of sales teams have transitioned to remote selling,” he says. “Finding a sales training partner that can deliver effective learning virtually—the same way B2B sales teams are conducting business—will be crucial for leaders as they navigate the current crisis and plan for the future.”

Alle bedrijven in de Selling Power Top 20 Online Sales Training Companies 2020 lijst hebben een uitgebreide aanvraag ingediend met een gedetailleerde lijst van hun aanbod voor zowel training als retentie, innovatieve oplossingen en de unieke bijdragen van hun bedrijf aan de markt voor verkooptraining.

De belangrijkste criteria die werden gebruikt bij het vergelijken van de kandidaten en het selecteren van de bedrijven voor de 2020 Top 20 Online Sales Training bedrijven, waren:

  • Strategieën om de deelnemers gemotiveerd te houden, met onder meer engagement statistieken
  • Platform en toepassingen voor het geven van online trainingen
  • De omvang en breedte van het online aanbod (bijv. on-demand cursusaanbod, online-/virtuele begeleiding)
  • Methodologieën voor de ondersteuning van het retentiegedrag van de deelnemers
  • De kracht van de feedback van de klant met betrekking tot de klantenondersteuning, de ROI, het gebruiksgemak en de algemene klanttevredenheid

Als onderdeel van het evaluatieproces heeft het Selling Power-team de feedback van 230 unieke klanten van de deelnemende bedrijven voor verkooptraining onderzocht en in overweging genomen. Onder de bedrijven die op de lijst zijn beland, is hier een korte selectie van opmerkingen van hun klanten:

“Filled with valuable tools to help you achieve your goals”

“Game-changing for our business!”

“Great care in detail in the virtual content that allowed for impressive engagement”

“Significant measurable and long-lasting value to the business”

“A phenomenal partner to our organization, with world-class sales skill content”

“Made a world of difference to the results we are seeing in the field”

Zie hier de volledige lijst van de Top Sales Trainingsbedrijven 2020 van Selling Power Online.

Over Selling Power

Naast Selling Power, het toonaangevende digitale magazine voor sales managers en sales VP’s sinds 1981, produceert Personal Selling Power, Inc. de Sales Management Digest en Daily Boost of Positivity online nieuwsbrieven, evenals video’s met interviews met topmanagers. Selling Power is een regelmatige mediasponsor van het Sales 3.0-conferentie, waar elk jaar in totaal meer dan 1.000 verkoopleiders aan deelnemen.

This image has an empty alt attribute; its file name is 2020_top_20_online_sales_training_logo11-300x300-1.png