WEBINAR REMOTE SELLING & REMOTE LEADERSHIP – Maximum aantal deelnemers bereikt – Wegens succes organiseren we een 2e sessie, schrijf uzelf alvast in

Wegens succes organiseren we een 2e sessie, schrijf uzelf alvast in via deze pagina:

INSCHRIJFPAGINA VOOR WEBINAR REMOTE SELLING & REMOTE LEADERSHIP SESSIE DECEMBER

Nieuwe technologieën hebben de mogelijkheden voor interactie op afstand uitgebreid. Waar we eerst huiverig waren om deze te gebruiken, bleek het gebruik hiervan de afgelopen maanden noodzakelijk om in contact te blijven met klanten. Dit heeft onze manier van werken veranderd.

We zien nu dat veel B2B bedrijven een transitie maken om voor een deel virtueel verkopen te blijven gebruiken. Daarnaast zien we dat op afstand leiding geven voor sales managers een ‘must-have’ vaardigheid is, om het team te motiveren en te laten excelleren. Tegelijkertijd merken we dat zowel verkopers als managers nog zoekende zijn naar een optimale aanpak op dit gebied.

Mercuri heeft daarom twee leertrajecten ontwikkeld waarin vaardigheden geleerd kunnen worden om meer rendement te halen uit virtuele contactmomenten met klanten en/of collega’s en van elke virtuele afspraak een succes te maken!

Tijdens dit webinar zullen we u een introductie geven op deze onderwerpen:

  1. Remote Selling : Hoe kun je als verkoper succesvoller worden met virtuele verkoopgesprekken?
  2. Remote Leadership : Hoe kun je als manager op afstand je salesteam effectief leiden?

Dit webinar is een initiatief van De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Mercuri international. Deze virtuele workshops zullen in het Nederlands gegeven worden door Nik Peere, (Managing Director) en Martin van Setten, (Senior Managing Consultant) van beide werkzaam bij Mercuri International Benelux.

WEBINAR REMOTE SELLING & REMOTE LEADERSHIP - Woensdag 4 november om 15:45 uur, organiseren we dit online webinar samen met De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: Bij inschrijving ontvangt u een online toegangslink om deel te nemen. Om uw deelname te bevestigen, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.

Om in te schrijven
Map Unavailable

Registreer

Bookings are closed for this event.