INSCHRIJFPAGINA VOOR WORKSHOPS REMOTE SELLING & REMOTE LEADERSHIP OP 10 MAART

Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen afgelopen november, organiseren we deze workshops opnieuw!

Nieuwe technologieën hebben de mogelijkheden voor interactie op afstand uitgebreid. Waar we eerst huiverig waren om deze te gebruiken, bleek het gebruik hiervan de afgelopen jaar noodzakelijk om in contact te blijven met klanten. Dit heeft onze manier van werken veranderd.

We zien nu dat veel B2B bedrijven een transitie maken om structureel een deel van de fysieke afspraken te vervangen voor virtuele gesprekken, ook voor wanneer alles weer zou mogen. Daarnaast zien we dat op afstand leiding geven voor sales managers een ‘must-have’ vaardigheid is, om het team te motiveren en te laten excelleren. Tegelijkertijd merken we dat zowel verkopers als managers nog zoekende zijn naar een optimale aanpak op dit gebied.

Mercuri heeft daarom twee workshops ontwikkeld waarin vaardigheden geleerd kunnen worden om meer rendement te halen uit virtuele contactmomenten met klanten en/of collega’s en van elke virtuele afspraak een succes te maken!

We organiseren gelijktijdig 2 virtuele workshops waar we je een introductie geven op deze onderwerpen:

  1. Remote Selling : Hoe kun je als verkoper succesvoller worden met virtuele verkoopgesprekken?
  2. Remote Leadership : Hoe kun je als manager op afstand je salesteam effectief leiden?

Deze workshops zijn een initiatief van De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Mercuri international. Deze virtuele workshops zullen in het Nederlands gegeven worden door Nik Peere, (Managing Director) en Martin van Setten, (Senior Managing Consultant) van beide werkzaam bij Mercuri International Benelux.

 

WEBINARS REMOTE SELLING & REMOTE LEADERSHIP - Op 10 maart, organiseren we deze online webinars samen met De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: Bij inschrijving ontvang je een online toegangslink om deel te nemen. Om je deelname te bevestigen, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.

Om in te schrijven
Map Unavailable

Registreer

Bookings are closed for this event.