DE TOEKOMST VAN SALES TRAINING BEGINT VANDAAG

De wereld van de verkoop verandert snel. Geef uw teams een training die hen op voorsprong zet.

Onze Sales Training

Maatwerk

Door de behoeften in te kaart te brengen, kunnen we samen een resultaatgericht en efficiënt trainingsprogramma creëren om jullie uitdagingen aan te gaan.

Wereldwijd bereik

Wanneer je wereldwijd naar een generieke sales excellence organisatie wilt gaan - wij helpen om de verkoop over de hele organisatie heen op één lijn te brengen

Digital Learning Center

Wij brengen het leren naar de plek waar je salestalenten zich bevinden, met aantrekkelijke multi-channel impulsen en relevante content op maat voor het individu, waar, wanneer en op welk apparaat dan ook.

WAAROM MERCURI INTERNATIONAL?

Wij helpen u om de verkoopresultaten te verbeteren, zowel vandaag als morgen. Bij Mercuri International weten we dat u alleen sales excellence kunt bereiken door continu samen te werken om de sales training te implementeren, teams te inspireren en te investeren in hun succes. Wij bieden de meest vooruitstrevende sales training op lokaal of internationaal niveau en ondersteunen u om uw mensen en uw bedrijf te laten groeien.

over ons

Sales Training Programma's

Geef al uw mensen de vaardigheden die ze nodig hebben om te groeien en hun volledige potentieel te bereiken. Wij ontwikkelen de vaardigheden van uw team via onze professionele verkooptrainingen. Ontdek hoe u professioneel kunt luisteren en communiceren of uw tijd effectiever kunt beheren - allemaal om uw team en uw bedrijf te laten groeien. Bekijk ons training aanbod om alle verkoop trainingen te zien.

Of het nu gaat om online of klassikale training, individueel of met een groep, maatwerk of van de plank - wij creëren geavanceerde innovatieve leeroplossingen, specifiek afgestemd op uw behoeften.

Onze trainingen
 • Communicatie
 • Time Management
 • Presentatie vaardigheden

Succes in verkoop begint al voordat u de klant ontmoet. Efficiënte planning is essentieel voor succes in verkoop en het bereiken van de gestelde doelen - wij geven u de strategische bouwstenen om dit te bereiken. De Mercuri sales planning trainingen gaan van het managen van die ene grote opportunity tot sales activiteit planning tot omni-channel sales. Bekijk ons training aanbod voor meer gedetailleerde informatie over de verkoop training die u zoekt.

Onze trainingen
 • Concurrentie analyse
 • Sales Activiteiten Planning
 • Opportunity management
 • Key account management

Alle kritische verkoop vaardigheden die uw mensen in de praktijk nodig hebben om prospects als nieuwe klanten binnen te halen - online of persoonlijk. In de steeds veranderende markt is het van cruciaal belang dat uw teams de concurrentie voorblijven. Wij bieden de juiste hulpmiddelen en kennis om die cruciale succesfactoren in verkoop te verbeteren. Onze trainingen in verkoop omvatten alles van de basis van verkopen tot het voeren van prijsonderhandelingen, social selling, remote selling en meer. Bekijk ons training aanbod voor meer gedetailleerde informatie over de verkoop training die u zoekt.

Onze trainingen
 • Value based selling
 • Remote selling
 • Slagvaardig onderhandelen
 • Klantgerichte Telefonische Dienstverlening

Sales teams hebben goed leiderschap en management nodig. Wij helpen u het beste te halen uit uw meest waardevolle troef - uw mensen. Succesvolle leiders weten hoe ze hun team kunnen inspireren, maar ook hoe ze het team in de juiste richting kunnen sturen en taken gedaan kunnen krijgen. Bekijk ons training aanbod voor meer gedetailleerde informatie over de verkoop training die u zoekt.

Onze trainingen
 • Sales leiderschap
 • Coaching
 • Hoe motiveer je het team
 • Delegeren

Meer blije klanten

"Onze Academy, die wordt aangeboden door Mercuri, voegt echte waarde toe aan de processen van klantbetrokkenheid."

Electrolux

"Bij Toyota stellen we hoge eisen aan onze leidinggevenden en daarom stellen we zeer hoge eisen aan de consultants waarmee we samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Mercuri is een hechte partner geworden in ons pan-Europese leiderschapsprogramma en wordt dan ook gewaardeerd door al onze deelnemende leiders. Naast het hebben van een hoog uniform niveau van hun prestaties, zijn ze zeer prettig om mee te werken en nemen ze een duidelijke verantwoordelijkheid en toewijding voor hun onderdelen in het programma."

Fredrik Fjellstedt

Toyota

"We zien meteen de impact van Mercuri's Selling At My Best. We hebben de hoogste resultaat scores behaald in de geschiedenis van het bedrijf - 91% in vergelijking met een eerdere beste van 81%. Ons jaarresultaat is 40% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar."

Dan Buckingham

Virgin Holidays

Aan de slag

Bekijk wat Mercuri voor u kan doen

Wij hebben aandacht voor jullie verkoopresultaten. Als je meer wilt weten over hoe wij jullie kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Contact