Sales Consulting

Verkoopresultaten hebben een direct verband met de kwaliteit van het verkoopteam.

Wij ondersteunen bij de uitvoering en coachen alle verschillende teams en in alle landen waar jullie werkzaam zijn, zodat je de verkoop en de nieuwe manier van werken in de hele organisatie op elkaar kunt afstemmen.

Sales management

Wij helpen om verkoopteams daadwerkelijk te laten groeien. We identificeren waar je het sales proces kunt verbeteren en we geven begeleiding zodat de verkoopactiviteiten in de juiste richting gaan wat betreft kwantiteit en kwaliteit. Hiernaast helpen we bij het opzetten van een KPI model en sales leiderschap model die aansluit bij de huidige uitdagingen en doelstellingen.

Sales strategie implementatie

Wij laten uw strategie tot leven komen door teams op één lijn te brengen rond dezelfde doelstellingen en ervoor te zorgen dat de boodschap en visie van het bedrijf overkomt, zodat de strategie daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Sales proces

We helpen bij het verbeteren van de conversieratio en de nauwkeurigheid in prognose- en pijplijnmanagement door het verkoopproces af te stemmen op het kooptraject van de klant.

Change management

Het kooptraject van de klant is veranderd. De hoge eisen en verwachtingen van de klant tijdens alle contactmomenten vereisen dat verkooporganisaties moeten veranderen en zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van werken.

Meer informatie over hulpmiddelen

Sales Strength Analysis
Sales Evaluator

Tel: +31 88 63728 74 

E-mail: mercuri@mercuri.nl

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Klant cases

  Honeywell

  Lees meer

  Kramp

  Lees meer

  Virgin Holidays

  Lees meer

  HUAWEI

  Lees meer