Webinar Sales Excellence – Sales Excellence, wat is het precies en wat kan het opleveren?

Donderdag 15 juni 2023 hebben we een online webinar georganiseerd samen met De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen over Sales Excellence.

Aanleiding was dat we de afgelopen maanden veel hebben ontwikkeld omtrent het onderwerp sales excellence. We zien in de markt dat veel bedrijven hiermee bezig zijn en zich afvragen wat de kenmerken van een succesvolle salesorganisatie zijn.

Bij het webinar hebben we besproken wat Sales Excellence concreet kan betekenen voor uw organisatie. We hebben vier gasten met een brok aan ervaring op dit gebied gehad, te weten:

•          Daniel Fischer, Vice President Sales bij KPN Health

•          Peter van Wessel, voormalig Vice President Commercial bij Advario en Oiltanking

•          Erik Speeckaert, Head of Sales bij Miele professional België

•          Nik Peere, Managing Director Benelux bij Mercuri International

Stefan Renkema en Marc Langen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waren de gastheren bij het webinar.

We hebben deze tool ontwikkeld om klanten snel inzicht te geven waar verbeterpunten liggen om het verkoopresultaat structureel te verhogen. Het geeft namelijk een ‘snapshot’ hoe het met de salesorganisatie is gesteld. Wat zijn de sterke punten en waar valt er nog winst te behalen?

Zie het als een benchmark om te kijken in hoeverre dit proces al bij jullie is geoptimaliseerd.

Hieronder treft u de link. U kunt klikken op ‘sign up’ om aan te melden. Na het invullen krijgt u meteen een weergave aangeboden van de ‘gezondheid’ van de organisatie op de 9 vlakken die tijdens het webinar zijn toegelicht.

De opname van het webinar kunt u hier afspelen:

Sales boost Podcast serie

Aflevering 15: Met bedrijven die zoeken naar meer geavanceerde manieren om concurrerend te blijven in een steeds uitdagender markt, hoe zorgen we ervoor dat onze organisatie op haar top werkt? In de eerste van 2 podcasts spreken we met branche-expert Nik Peere over het concept ‘sales excellence’….