NEEM EEN DIEPE DUIK IN VALUE BASED SELLING

Bij Value Based Selling gaat het erom de behoeften van uw klant te begrijpen, de perfecte oplossing te ontwikkelen - en die dan pas te laten zien. Het gaat over verkopen op waarde, niet op prijs - waardoor u een voorsprong heeft in een steeds meer concurrerende markt

WAARDE GAAT NIET OVER PRIJS. HET GAAT OM INZICHT.

Value Based Selling is aan het veranderen - nu, meer dan ooit, moeten we ons in de schoenen van de klant verplaatsen. Wat hebben ze echt nodig of wat willen ze? Hoe zien zij waarde? Hoe kan een beter inzicht in VBS ons helpen met hen in contact te komen? We duiken erin...

Neem contact met ons op
VALUE BASED SELLING

Verander de manier waarop u verkoopt

Klanten verwachten nu meer dan alleen een goed product - ze verwachten oplossingen voor hun professionele uitdagingen. Jenny Rahm van Mercuri International legt uit hoe Value Based Selling uw verkoopteam kan helpen concurrerend en betrokken te blijven in een steeds veeleisendere markt. Dit is waarom u het nodig hebt - nu.

Krijg advies

De voordelen van Value Based Selling

Overschakelen van een productgericht naar een klantgericht verkoopmodel heeft een aantal voordelen, voor zowel het genereren van inkomsten op korte termijn als groei op lange termijn.

Verhoging van conversieratio's

Wanneer u de behoeften van uw klant begrijpt, is het veel gemakkelijker om de overeenkomst te sluiten.

Lees verder

Verkoop tegen hogere prijzen

Door de totale waarde van een product aan te tonen, kunt u een meerprijs vragen - in plaats van alleen maar onder de prijs van de concurrentie te gaan zitten.

Lees verder

Langetermijnrelaties opbouwen

Uw klant kennen is de sleutel tot het ontwikkelen van waardevolle relaties - de basis voor succes op lange termijn.

Lees verder

Het e-book: “For what it’s worth” - What does ‘value’ mean in 2022?

We weten allemaal waar de 'v' voor staat in VBS - maar hoe ziet een klant 'waarde' eigenlijk in 2022? En is het tijd om opnieuw te kijken naar de manier waarop we verkopen?

Download het e-book

ABB Case Study

ABB is slechts één van de vele bedrijven die meetbare verkoopverbeteringen hebben gezien met de Mercuri International VBS training. Dit is hoe ABB's Electrification Academy Value Based Selling gebruikte om de prestaties van haar werknemers te verbeteren.

Lees meer in de case study
AAN DE SLAG

Mercuri’s Value Based Selling

Wilt u een snel overzicht van hoe we precies de Value Based Selling training aanpakken? Onze brochure geeft u de details die u nodig heeft.

Bekijk de brochure

De VBS klantwaarde checklist

Met Value Based Selling kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen - dus download onze 'in vogelvlucht' checklist om echte klantwaarde te bieden.

Download checklist

VBS in cijfers

Waarom is Value Based Selling zo belangrijk voor de groei van uw bedrijf op lange termijn? Bekijk de infographic om erachter te komen.

Bekijk de infographic
Het is tijd om waarde te gaan verkopen

Wat is het Mercuri verschil?

Mercuri International zijn de sales performance experts die sales excellence mogelijk maken door mensen en procesontwikkeling. Wij bieden oplossingen op maat om de verkoopresultaten te verhogen en sales excellence te bereiken voor onze klanten.

De Mercuri Value Based Selling training

WAT UW BEHOEFTEN OOK ZIJN

Ongeacht de grootte van uw bedrijf en ongeacht waar u zich bevindt in uw sales development traject, Mercuri International heeft een oplossing op maat voor u.

Onze bewezen opleidingsoplossingen zijn de perfecte plaats om te beginnen voor een brede reeks eisen van klanten.

Lees verder
 • Gemakkelijk toegankelijk
 • Effectieve verbetering van de vaardigheden van het team
 • Exclusieve en gevarieerde leerinhoud

Hebt u een op maat gemaakt opleidingspakket nodig voor uw specifieke behoeften? Wij kunnen klantoplossingen bieden die specifiek op u zijn afgestemd.

Lees verder
 • Op basis van uw behoeften
 • Flexibel
 • Aangepaste content & scenario's

Weet u niet zeker welke stap u eerst moet zetten? Onze consultants kunnen u bijstaan met hun uitgebreide ervaring en expertise.

Lees verder
 • Sales & change management
 • Sales processen
 • Sales strategieën

De ultieme gids voor VBS

We hebben een aantal bronnen verzameld, allemaal ontworpen om u te helpen Value Based Selling te begrijpen en er het maximum uit te halen.

Waarom is op waarde gebaseerde verkoop zo belangrijk?

Waarom is Value Based Selling zo belangrijk voor de verkoopstransformatie? We onderzoeken de trend naar een klantgericht bedrijfsmodel.

Lees verder

Wat zijn de belangrijkste trends in verkoop? We onderzoeken de veranderende aard van 'waarde'

Customer Value Orientation' is de toptrend van dit jaar - we onderzoeken de veranderende aard van waarde en wat dat betekent voor verkoop.

Lees verder

Wat is waardecreatie in verkoop?

Wat bedoelen we met 'waardecreatie' in verkoop? We bekijken hoe we van een productexpert naar een klantexpert kunnen evolueren.

Lees verder
KOM IN CONTACT

Wij willen graag weten wat uw grootste uitdaging is om uw klant te overtuigen van de werkelijke waarde van uw product of dienst. Op die manier kunnen we u alvast klaarstomen voor de toekomst met Value Based Selling.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.