Sales Excellence

Grow your people, grow your business

Laat je salesmensen ontwikkelen en het bedrijf zal groeien. Wij ontwikkelen uw verkoopteams door middel van onze geïntegreerde leeroplossingen, deze bieden de tools en processen om elke sales uitdaging aan te gaan. Wij innoveren voortdurend en maken gebruik van een wereldwijd team van sales experts.

Wij maken sales excellence mogelijk door:

HET BESTE IN JE VERKOOPTEAM NAAR BOVEN TE HALEN

Het leren op de plek waar uw medewerkers zich bevinden, met boeiende formats en de meest relevante content. Of het nu gaat om digitale, gepersonaliseerde of door trainers geleide trainingen – wij creëren geavanceerde innovatieve leeroplossingen, specifiek afgestemd op uw behoeften. Wij helpen uw verkopers groei te realiseren en het rendement op uw investering te maximaal te benutten.

JE STRATEGIE TOT LEVEN TE LATEN KOMEN

Het geven van advies en ondersteuning bij de uitvoering, het coachen over teams en grenzen heen – het helpen om de verkoop en de nieuwe manier van werken in de hele organisatie op elkaar af te stemmen.

HET CREËREN VAN DUURZAME GROEI

Prosales Research is een divisie van Mercuri International. Met behulp van onderzoek helpen we managers en organisaties bij het creëren van duurzame organische groei.

E-mail: mercuri@mercuri.nl

Tel: +31 88 63728 74 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Links

  Wat zijn de geheimen van sales excellence ?

  Lees meer

  Sales Training

  Sales training

  Klant case Sales Excellence

  Lees meer

  Onze nieuwe Sales Evaluator kan u helpen bij het ontwikkelen van uw salesteam

  Lees meer