VACATURE JUNIOR BUSINESS DEVELOPER EN MARKETING

WE ZIJN OP ZOEK NAAR TALENT DIE ONS SALES & MARKETING TEAM KAN VERSTERKEN IN NEDERLAND EN BELGIË
We zijn op zoek naar iemand die verkoop talent heeft, nieuwsgierig is, digitale mogelijkheden benut in verkoop, interesse heeft in online marketing en deel wil zijn van het Benelux Business development team dat onze oplossing in de markt te brengt. Je komt in een bedrijf te werken dat specialist is in het ontwikkelen van mensen in de verkoop. Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen in verkoop dan kun je bij ons snel doorgroeien.

Mercuri International Benelux vormt samen met 30 andere units wereldwijd een stevige internationale sales consultancy organisatie die al ruim 60 jaar staat voor sales excellence. In samenwerking met klanten over de hele wereld en strategische partners wordt in een continu proces gewerkt aan innovatieve oplossingen die het sales resultaat van een individu of van een gehele salesorganisatie verbetert en hen de winnaars van morgen maakt.
Met Sales Consultancy en Sales Training oplossingen zijn wij in staat om op elke vraag een passend antwoord te geven, van het ontwikkelen van één of meerdere salesmedewerkers tot complexe veranderingen in of van de verkooporganisatie. Als Junior Business developer speel je hierin een rol als verkoper, lead generator en marketeer.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?
Wij zijn op de uitkijk naar een Junior Business developer die verkoop talent heeft, nieuwsgierig is, digitale mogelijkheden benut in verkoop en deel wil zijn van het Benelux Business Development en Marketing team dat onze oplossing in de markt te brengt. Je komt in een bedrijf te werken dat specialist is in het ontwikkelen van mensen in de verkoop, en we zoeken iemand die zich zal gaan bezighouden met het opvolgen van nieuwe verzoeken, telefonisch opbouwen van warm contact, met als doel gekwalificeerde leads door te spelen aan onze Sales Consultants en het verkopen van projecten samen met Sales Consultants. Daarnaast zal je een belangrijke rol hebben bij de marketing activiteiten om zo veel mogelijk leads te genereren via Online advertenties, de website, evenementen en webinars.

DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

 • Je draagt bij aan new business door activiteiten uit te voeren in het acquisitieproces (maken van telefonische afspraken, Teams afspraken, voorbereiden acquisitiegesprekken, telefonische acquisitiegesprekken voeren, gespreksverslagen maken, follow-up bewaken, plan van aanpak maken).
 • Je bent in staat om telefonisch leads te kwalificeren uit marketingcampagnes en je bent creatief in het ontdekken van nieuwe lead generatie mogelijkheden
 • Je werkt nauw samen met marketing collega’s (ook buiten Nederland en België) om het lead generatie proces verder te verbeteren
 • De Junior Business Developer & Marketing is een zeer belangrijke schakel in het multi-channel salesproces dat aansluit op de nieuwe ‘buying journey’ van onze prospects
 • Draagt bij aan het uitdiepen en versterken van de klantrelatie door een netwerk in de organisatie op te bouwen naast de bestaande vaste contactperso(o)n(en).
 • Je hebt oog voor klantuitdagingen, brengt strategische behoeften in kaart en spot nieuwe opportuniteiten
 • Je volgt geen script tijdens je gesprekken; je communiceert aandacht, professioneel en met een human touch.

HERKEN JE JEZELF IN DEZE OMSCHRIJVING?

 • Belangrijker dan een Bachelor diploma heb je de drive in sales, ambitie om voor die laatste mijl te gaan en steeds bij te leren tot jezelf die Sales Excellence onder knie hebt en die expertise in sales volledig uitstraalt.
 • Je hebt een natuurlijke flair waarmee je nieuwe klanten kan adviseren over passende concepten en oplossingen, bijhorende aanpak vaststellen en toetsen op haalbaarheid.
 • Je hebt de mentaliteit dat je in teamverband meer kan verwezenlijken dan alleen maar je kan ook zelfstandig werken wanneer het moet
 • Je hebt de mogelijkheid om binnen een DMU met beïnvloeders en beslissers een relatie op te bouwen?
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en verrast ons met een professioneel niveau Engels?
 • Een basis kennis van Social Selling in B2B omgeving? oDe kennis en ervaring van gebruikelijke sales IT-tools + software?

WAT IS ONS AANBOD …

 • Een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving waarbij er een open werksfeer heerst en er veel flexibiliteit wordt geboden om succesvol te zijn in de functie. Wanneer de functie het toelaat, kan je werk op kantoor combineren met thuiswerken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei binnen de organisatie. Zodra je er klaar voor bent om naar klanten te gaan behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden
 • Een marktconform salaris met een pakket aan extralegale voordelen.
 • Een aantrekkelijke bonusstructuur want als je presteert dan belonen we je daar ook graag voor. oVast voltijds contract voor onbepaalde duur.

De functie

Om te solliciteren gelieve je CV en motivatiebrief via per mail
matthew.warburton@mercuri.net te sturen.