Sales excellence

Maak sales excellence mogelijk door uw organisaties te transformeren en uw mensen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken.

Help mij hiermee

Maatwerk

Door uw behoeften in te kaart te brengen, creëren we het perfecte trainingsprogramma om uw uitdagingen aan te gaan.

Lees meer

Wereldwijd bereik

Wij coachen over grenzen heen - wij helpen u om de verkoop over de hele organisatie heen op één lijn te brengen

Lees meer

Digital Learning Center

Wij brengen het leren naar de plaats waar uw medewerkers zich bevinden, met aantrekkelijke formaten en de meest relevante content, waar, wanneer en op welk apparaat dan ook.

Lees meer

Onze leeraanpak

Onze leeroplossingen zijn ontworpen om het natuurlijke leerproces te volgen.

In een veranderingsproces is het van cruciaal belang om eerst het bewustzijn van de huidige situatie te creëren en mensen te motiveren om te veranderen door hen te helpen begrijpen wat de voordelen zijn: het WAAROM. Om de ambitie en het verlangen om het volgende niveau te bereiken te stimuleren, gebruiken we meestal inspirerende video's, initiële reflecties en self-assessments.

Onze leer oplossingen
 • Waarom
 • Self-assessment
 • Video

Nadat ze zich bewust zijn geworden van de verwachte verandering, moeten mensen weten wat de ontbrekende competenties zijn en welke vaardigheden ze moeten verbeteren.

Onze leer oplossingen
 • Wat
 • Verbeter
 • Vaardigheden

Zodra er een volledig begrip is van de leerbehoeften, moeten mensen HOE zien om deze vaardigheden in de praktijk te verbeteren. Dit is waar relevant, operationele training is van belang: wat te doen, hoe het te doen, door middel van rollenspellen, scenario's en oefening.

Onze leer oplossingen
 • Hoe
 • Training
 • Oefenen

Verandering is een langetermijnproces, dus het is cruciaal om stap voor stap te volgen en te monitoren hoe mensen het geleerde in hun dagelijkse werk implementeren. Om ervoor te zorgen dat nieuw gedrag in stand wordt gehouden, is het belangrijk om de prestaties onder de aandacht te brengen en het succes te vieren. In dit stadium hebben managers een cruciale rol, met ondersteuning van implementatieactiviteiten en constante input en oproepen tot actie.

Onze leer oplossingen
 • Succes
 • Support
 • Acties

Personal Open Training

Je kunt leren wanneer en waar het jou uitkomt, met mobiel, laptop en met persoonlijke aandacht van onze sales trainers.

Ik wil mij inschrijven voor een training

”Mercuri heeft ons geholpen met het begeleiden en opleiden naar The Kramp Way of Selling, waardoor ons verkoopteam nu een USP is voor onze klanten”

Kramp Groep
Wie wij zijn

Wie wij zijn & welke toegevoegde waarde we leveren

De sales performance experts die sales excellence mogelijk maken door middel van mensen en procesontwikkeling. Wij bieden oplossingen op maat om de verkoopresultaten te verhogen en sales excellence voor onze klanten te bereiken.

Lees meer

Meer blije klanten

"Onze Academy, die wordt aangeboden door Mercuri, voegt echte waarde toe aan de processen van klantbetrokkenheid."

Electrolux

"Bij Toyota stellen we hoge eisen aan onze leidinggevenden en daarom stellen we zeer hoge eisen aan de consultants waarmee we samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Mercuri is een hechte partner geworden in ons pan-Europese leiderschapsprogramma en wordt dan ook gewaardeerd door al onze deelnemende leiders. Naast het hebben van een hoog uniform niveau van hun prestaties, zijn ze zeer prettig om mee te werken en nemen ze een duidelijke verantwoordelijkheid en toewijding voor hun onderdelen in het programma."

Fredrik Fjellstedt

Toyota

"We zien meteen de impact van Mercuri's Selling At My Best. We hebben de hoogste resultaat scores behaald in de geschiedenis van het bedrijf - 91% in vergelijking met een eerdere beste van 81%. Ons jaarresultaat is 40% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar."

Dan Buckingham

Virgin Holidays

Wereldwijde en lokale expertise

Onze wereldwijde activiteiten

Het genereren van groei op wereldwijde basis vereist meer dan alleen goede bedoelingen. Het vereist het vermogen om zich voortdurend aan te passen en nieuwe vaardigheden te leren. Het betekent ook nieuwe rollen op zich nemen in de omgang met klanten, om zo hun loyaliteit te winnen en te behouden. Met ons als partner verwerven uw business units de nodige competenties om uw internationale strategieën tot een succes te maken:

Lees verder
Aan de slag

Bekijk wat Mercuri voor u kan doen

Wij hebben aandacht voor uw verkoop. Als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Contact